Anastasia Anufrieva

Dwarsfluit

Anastasia studeerde Cum Laude af in Vladivostok en vervolgde haar opleiding bij Peter Verduyn Lunel en Aldo Baerten in Nederland. Naast het optreden met verschillende ensembles speelt Anastasia regelmatig in orkesten zoals “de Ereprijs”, “Het Begeleidingsorkest” en het “Van Wassenaer Consort”.

Mariette Freijzer

Cello

Mariette Freijzer studeerde in 2000 af op het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium bij Melissa Phelps. Ze was 2 jaar verbonden aan het Cello Octet Amsterdam, dat concerten gaf over de hele wereld. Ze remplaceert bij verschillende orkesten in Nederland, waaronder het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Amsterdam Sinfonietta, het Gelders Orkest, CombattimentoConsort Amsterdam en het Nederlands Symfonie Orkest.
Meer info over Mariette: www.bachaanbed.nl.

Cathelijne Maat

Piano

Cathelijne studeerde voor uitvoerend musicus bij Frank van de Laar en in Parijs bij Muza Rubackyte. Ze is actief in de kamermuziek. Ze heeft meerdere vaste ensembles waaronder duo Ondine, waarmee ze tweemaal te zien was in “de Tiende van Tijl” en het Simeonkwartet, waarmee ze in binnen- en buitenland optreedt. Ook soleerde ze bij diverse orkesten met onder andere het Warsaw Concerto en Rhapsody in Blue. Meer info over Cathelijne: www.cathelijnemaat.nl.